Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Egyébkét, ha valakit érdekel, akkor épp most tervezek egy évzáró kalibráló túrát.

    Ma vagy holnap indulnék Szolnok környékéről Budapesten át Érd és Székesfehérvár érintésével Veszprémig. Ezen az útvonalon még szabadon be lehet ugrani pár embernek. Szolnoktól Budapestig bezáróan máig, Budapest és Veszprém közt holnapra, majd igény szerint vasárnap ismét Budapesten, vagy annak ~100km-es körzetében is bárhova.

    A kalibrálás díja a TV típusától függ. Ha csak alapbeállításokat kínál (kontraszt, fényerő, fehéregyensúly + ez vonatkozik PC monitorokra és laptop kijelzőkre is), akkor 5000, ha van színtér beállítás is, akkor 8000, ha 10/20 pontos szürke gradiens funkció is van, akkor 10000Ft.

    A kiszállási díj alapvetően 41 Ft/km, ami ideális esetben részben vagy egészben többfelé oszlik (most Székesfehérvárig már minimum két részre).

    Az esetleges kiegészítő tevékenységek ("ha már itt vagy nézzünk már még rá erre is") megbeszélés szerint (gyakorlatilag, ha nem nagy munka, akkor csak "elfogadok érte némi borravalót" :DDD).

    Több készülék esetén (megbeszélés szerint) mennyiségi kedvezmény is járhat.

    Érdeklődni: privát üzenetben, vagy ezen a telefonszámon +36 30 577 1994
    (A lakcímet lehetőleg írásban kérném szakadozó mobilvonalon át diktálás helyett.)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák