Aktív témák

  • SZATA

    senior tag

    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy 32"-os TV-t. Jelenleg analóg (később gondolom digitális) kábeltévét néznék rajta és a laptoppal szeretném időnként HDMI-n összekötni.
    Körülbelül 2 méterről nézném a falra szerelten ezért gondoltam erre a méretre, tehát a plazma kiesett. Még annyi fontos lehet, hogy nem nappaliba lesz fő tévéként, nem használnám éjjel-nappal.

    Kinéztem a Philips 32PFL3606H típust mert 80eFt közül ára tetszett, van rajta pár HDMI, filmet is le tud játszani, stb. Elmentem egy Média Markt-ba, hogy megnézzem, de az eladó lebeszélt róla, mert alsó kategóriás alapmodell, nézzek inkább helyett olyat ami többet tud (alacsonyabb válaszidő, 100Hz, LED háttérvilágítás, stb.) Ezt a válaszidő dolgot ki is felejtettem előtte, pedig vettem már régebben LCD monitort, amikor ezt is figyelembe vettem, de a TV-knél ez az adat sok helyen a specifikációban benne sincs.

    Elkezdtem nézelődni a 80-100eFt-os kategóriában, már figyelve a fenti dolgokra. Ezeket találtam, meg közben én is rájöttem, h nem kellene a legolcsóbbat megvenni, mert jó lenne ha normális panel lenne benne, már csak a laptopra kötés miatt is

    - Philips 32PFL4606H +:2ms, 100Hz -:160°
    - Samsung LE32D550/D551 ??
    - LG 32LK530 +:100Hz, 178°

    Újból megnéztem több TV egy hipermarketben, de ott képminőségben nem tudtam különbséget tenni. Egyrészt az eltérő beállítások miatt, másrészt mert a TV jel nem túl jó ilyen helyeken a sokfelé osztástól.
    Nyújt a LED-es TV-ért annyival többet mint amennyivel többe kerülne?

    _Melyiket érdemes venni, vagy tudtok jobbat ajánlani a fentiek figyelembe vételével?
    Köszi, és sorry, h ilyen hosszú lettem!

Aktív témák