Aktív témák

  • evitiguF

    senior tag

    Üdv!
    Segítségeteket szeretném kérni, hamarosan vásárolok egy LCD tv-t, de még nem sikerült eldöntenem, hogy milyen legyen. Körülbelül 250ezret szánnék rá.
    Két típus között vacilálok:
    Philips 42PFL7603D
    Samsung 40A656
    Olvastam mindegyikről egy rakat tesztet és hozzászólást, de egyszerűen nem tudok dönteni. Ha valakinek volt alkalma mindkét készüléket használni, kérem ossza meg velem a tapasztalatát! És amire használnám: nagyrészt PC-vel lenne összekötve, avi dvd, hdripek nézésére, illetve játékra.
    Tévézésre ritkábban lenne használva.
    Nem tudom a Samsung mennyire tükröződik, de ahol használva lenne, pont szemben van vele az ablak. (A jelenlegi monitorom is pl ha játszom, el van húzva a sötétítőfüggöny, hogy rendesen lássam a képet. Persze ez a legcsekélyebb probléma)
    Ez a két típus tudásban mennyire van egy szinten? Ami nem igazán érdekes, az a hangminőségük, mert van 5.1-es hangrendszerem, tehát a hang úgyis arról szólna.
    Olvastam azt is, hogy az A656-os ha géphez van kötve, nincs 100Hz, és egyéb képjavító alkalmazások. Kicsit a Philips felé húzok, de a lehető legjobbat szeretném kapni a pénzemért, valaki győzzön meg arról, hogy melyik jobb, és miért?

    Előre is köszönöm!

    Üdv. Fugi

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák