Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    vamosz75:

    Garanciát egyik cég sem vállal 3 éven túl, ez jelent azért valamit, tehát erre célszerű készülni.

    Én azt mondom, hogy ilyen célra egy 46 vagy 52 colos Sony V4000-es vagy W4000-es TV egy jó alternatíva.

    Jocuska:

    Szvsz belépő szintű modellnek nem rossz az LG3000, hasonló árban 2008-as belépő modell más gyártótól nem nagyon van. ;)

    Dömpiboy:

    Az ár terén roppant egyszerű az indok: sok helyen a "beragadt" árukészlet a probléma, ezért drágább a régebbi portéka. A kereskedő egyszerűen nem akar rajta bukni, ezért nem nagyon adja szívesen el a beszerzési ár alatt. Amúgy nem tudom milyen árakat nézel, de nagy általánosságban az S80, R80 széria olcsóbb mindenhol, mint az A430, A450 széria.

    40"-os A450-esnél én azért felhívnám a figyelmed, hogy közelről (~1,5 méter) engem már zavart a pixelek láthatósága. Ettől még messzebbről jól használható, és persze egyéni ingerencia kinek mi mennyire zavaró, csak megjegyzésként figyelmedbe ajánlom.

    Hogy hol érdemes megvenni? Jó kérdés, a webboltokban (pl. eDigital, Electro-Store, stb.) olcsóbb. Az más kérdés, hogy néha érdekes a dolgok állása ilyen helyeken (pl. a Mamut béli eDigitalban ki volt rakva két hete az LE-40A431, de az árlistában nem is szerepelt, megvenni sem lehetett!!!). Ha az ár számít, ezek jó alternatívák.

    A másik lehetőség a "nagyobb" boltok, MM, Saturn, ElektroWorld, stb. Itt általában valós magyar garival kapod a TV-t (a webboltok általában maguk intézik a garanciális problémát, tehát nekik kell visszivinni a TV-t), viszont magasabb áron.

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Aktív témák