Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz menyoronc #14055 üzenetére

    Különbség normál Passporthoz viszonyítva [link], belsőleg vsz hasonló mind3, Ultra az Elementsnél bónusz progikkal, kis szütyővel, + 1 év garival tud többet.
    Kábelhossz, ahogy néztem kb.uaz mindegyiknél, középhosszú 18 inch=45 cm körül (igaz teljes hossz 48 cm körül van nálam)

    (#14056) bennjoe: hol panaszkodtak az WD-kre, mert xy fórumon írt dolgokat sem kell mindig készpénznek venni :N , előfordulhat, h vki épp hibás db-ot fog ki (minden gyártónál) és utána végig azt szidja mindenhol. My Passportokkal itt a topicban inkább pozitív tapasztalatok szoktak lenni.
    Általad felvetett 2 db 2,5" külsőből talán inkább WD, igaz új Seagate-ek se rosszak, mert szerencsére nem Seagate, hanem Samsung a belseje, cserélhető interfész adapterek is ügyes megoldás.
    Alapvetően, ha nem gyári selejtet fog ki az ember és megfelelően használja ( ügyelve biztonságos leválasztásra, megfelelő hőmérséklet határok betartására, megfelelő tápellátás alkalmazására, külső mechanikai hatások elkerülésére), akkor főleg ritkább használat mellett sokáig elállhatnak rajta az adatok. :K
    3,5"külső mobilrack megoldás se rossz, főleg egy olyan vinyóval, mint a RED, de inkább 2 TB, amiben érdemes manapság gondolkodni, mivel már 2,5"-osban is vannak ekkorák, de ha elég 1 TB, akkor jó :) Rackes megoldásnál aluház jobb hőelvezetés miatt előnyösebb lehet, ill ahogy nézegettem a 2 méretkategóriában az 1 TB vinyók kb.egy áron vannak, a 2,5"-oshoz olcsóbb a külső ház. Természetesen e 2 összetevőn kívül másra nem lesz szükség, vinyót particionálni kell és kész.

Új hozzászólás Aktív témák