Új hozzászólás Aktív témák

  • B-L-A-C-K

    titán

    Volt alkalmam az előbb kipróbálni egy E-twow Booster V-t, ami ugye az én Kugoo S1-em eredeti változatát.
    A Kugoo az első rollerem, 120km-t tettem bele eddig, szóval nagy viszonyításom rollertémában nincs. Ez az E-twow azért érdekelt nagyon, mert úgyis váltok majd jövőre komolyabbra, és jó alternatíva lehet.
    Minőségben tényleg lehet érezni az eltérést, de nem annyira egetrengetően. Az E-twow-nak is lötyög kicsit a kormánya úgy mint a Kugoo-nak, viszont menet közben semmi hangja nincs, enyémnek azért kis motorhang hallható + kis nyikorgás, de ott tényleg semmi. Míg a tulaj elmondása szerint 35km-t simán elmegy az E-twow, enyém csonton 18km-t. Szóval már ebben is nagy előny, viszont van akinek ez nem számít, mint pl nekem sem, mivel 5-5 km-t megyek vele naponta, és melóhelyen is tudom tölteni. Ami nekem igazán lényeges lett volna, az a sebesség, videókat néztem 35-36tal tud menni az E-twow, ami az én 28km/h-ámhoz képet azért már nagy előny. 93 kg vagyok jelenleg és 36-ot alattam is ment, viszont az a 36 valójában nem 36 a Kugoohoz képest sajnos... Mikor 28-cal ment az enyém, az már 34-et mutatott, szóval sokat csal az órája, azaz 2-3km/h-val tud csak többet, ami azért nem nagyon számottevő. Illetve a Kugoo jobban is gyorsul...

    Az már viszont más téma hogy a Kugoo lehet szétesik hamar majd, az E-twow meg ~10 ezer km-eket eltud menni nagyobb gond nélkül, de így első benyomásra nekem csalódás volt, 4x-es árat számomra jelenleg nem ér. Egy szezont lepróbálok még nyomni a Kugooval, de ha nagyobb baja nem lesz, szerintem nem az E-twow lesz az utód, de ki tudja...:)

Új hozzászólás Aktív témák