Új hozzászólás Aktív témák

  • BullZeye

    veterán

    Ahogy már volt róla többször szó, Áfa/Vám/Gift/számla.

    Ha GIFT-ként jelölöm meg a Kindle Touch-ot, akkor is kiszedhetik a vámosok, hisz nincs rajta értékmegjelölés, és az sem, hogy mi van benne, elméletileg csak egy cím, és egy puritán csomag?
    Ha kiszedik a vámosok, akkor kapok róla ÁFÁ-s számlát, és vállalkozásban vissza tudom igényelni azt az összeget?

    Most 139$ Kindle Touch, még életemben nem rendeltem Amazonról, de van oda accountom, bankkártyám mindenem, Ebayről több 100 termék jött már probléma nélkül, de ott egyértelműen rendelés előtt kiderül, hogy az nekem mennyibe fog kerülni (shipping, és ott nem restek GIFTként megjelölni, hogy ne szívassanak buzi vámosok).

    Huzamosabb keresés után is több féle infót találtam, hogy most az a 139$ valóban 139$, vagy lesznek "rejtett" költségek? (shipping hol 3,99, hol 5$ hol 10$ és néha 20$-t írnak, most akkor mennyi?)

    Ha rendelnék még hozzá egy 32 gigás pendriveot is, ami 44,99$, akkor hogy fog összejönni, vagy hogy tudom megnézni, hogy minden nemű szívás nélkül megtudjam mennyit fogok fizetni összesen? Pl mi van, ha rákattintok a Proceed to checkout, ott kiírja nekem majd? Visszamondhatok akkor még mindent?

    Jelenleg a kosaram így néz ki:
    Subtotal (2 items): $183.99
    This order contains a gift

    Több mint valószínű, hogy olyat kérdeztem amiről már szó volt, de most nincs időm végigolvasni mind az 5000 HSZ-t, pedig általában így szoktam tenni, és siettetnek, elnézést érte.

Új hozzászólás Aktív témák