Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibro5

    senior tag

    válasz Oldman2 #4520 üzenetére

    Nem értek egyet a cikk írójával, bár ízlések és pofonok...
    Az én véleményem:
    Már több mint egy hete használom a kindle touchot, és sokkal kényelmesebbnek találom, mint a K3-at (bár azt is hozzá kell tennem, hogy K3-at nem használtam ilyen sokáig, csak kipróbáltam).
    Engem a káva magassága nem zavar, a lapozó gomb hiánya meg pláne nem, teljesen kényelmes a kijelzőt megérintve lapozni, ráadásul mivel infrás, nem is kell hozzáérni már lapoz. A kijelző egyelőre nem maszatosodik, de ez egy finom mikroszálas ruhával egyébként is orvosolható.
    Viszont ami miatt sokkal kényelmesebb, mint bármelyik korábbi kindle, az a szavak kijelölése/szótárazása és szerintem a gépelés is legalább olyan jó mint a K3-on. Én az érintőképernyő érzékenységével is abszolút meg vagyok elégedve.
    Szóval egyetlen komoly érv, ami ellene szól az az elforgatás hiánya (bár erre eddig nem volt szükségem, és egyébként is megoldható a pdf számítógépen történő elforgatásával), valamint a 3G korlátossága (nekem Wi-Fi-s van, 3G-re nincs szükségem, de belátom, hogy ez valakinek probléma lehet)
    Szerintem azzal, hogy a készülék megszabadult egy csomó gombtól, csak megszépült, letisztult, kompaktabb lett és talán strapabíróbb is. (olvastam K3 néhány betegségéről, hogy a hajlástól bereped a kijelző alatt a burkolat, és az oldalsó gombok is sérülékenyek ha nem vigyáz rá az ember)
    Nem értem mért vannak sokan rossz véleménnyel a kindle touchról, szerintem kiváló készülék lett, mindenképp előrelépés a korábbi típusokhoz képest. (lehet, hogy sok K3 tulajnak savanyú a szőlő és ezért inkább hőbörögnek?!)

Új hozzászólás Aktív témák