Új hozzászólás Aktív témák

  • akva

    tag

    Sziasztok,

    szeretnék egy kis segítséget kérni... vettem az artwork.hu-n egy wifi-only Kindle 4-et, és bár a wifire remekül csatlakozik, nem tudom regisztrálni a készüléket. :(

    Senki más nevére nincs regisztrálva, tehát a "Registered user" mező üres.

    Ha a Kindle Settings menüjéből próbálok regisztrálni, "Your kindle is unable to connect at this time..." üzenetet kapok (a wifi jól van beállítva, firewall kikapcsolva a router-en, próbáltam titkosítás nélkül is - netezni tudok, csak regisztrálni, könyvet vásárolni nem).

    Ha pc-s böngészőben próbálok regisztrálni az Amazon/Manage your Kindle/Register a Kindle menün keresztül (itt biztosan jó serialt adok meg), ezt kapom: "There was a problem registering your Kindle. Please contact customer service at..." Hívni viszont nem tudom őket, hiszen nem az amazontól, hanem az artwork.hu-tól vásároltam.

    A hibaüzenetekre rákerestem persze, de a felsorolt ötleteket már kilőttem, itt valami más probléma van. Pl.: hogy lopott a Kindle, és valahol már regisztrálták a serial-ját... (a csomagolás sértetlennek tűnt).

    Bármi ötlet? :(

    Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok

Új hozzászólás Aktív témák