Új hozzászólás Aktív témák

  • Efreet

    senior tag

    válasz kovisoft #16595 üzenetére

    Ha húzod a képet, tehát folyamatosan frissíti a megjelenített tartalmat, akkor bizony előfordulhat - hiszen nem pár percenként lapozol egyet.
    Normál üzem mellett (napi fél óra olvasással 1 hónap) kb. 3000 "lapozást" bír a Kindle (típustól nagyjából függetlenül), és a képernyő frissítése fogyaszt vastagon a legtöbbet olvasás közben. Itt a PDF dekódolása valószínűleg komolyabb munkát jelent, de tekintsünk el ettől, maradjon 3000.
    Mondjuk 10 másodperc / képfrissítéssel számolva ez 8,3 óra aktív használatot jelenthet (van, amikor gyakrabban - szinte folyamatosan kell frissíteni, hiszen scrollozunk a lapon, és van amikor ritkábban, hiszen olvasunk). Ha olyan a PDF, hogy ennél ritkábban kell mozdulni (pl. elfér jól a képernyőn, legalább fektetve, és mondjuk egy oldalt két lapozásból át lehet nézni), akkor ez jóval több is lehet, de ez alapján bőven belefér az, hogy egy-két nap aktív használattól lemerül.

    Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)

Új hozzászólás Aktív témák