Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz Ferike81 #544 üzenetére

    Na majd kialakul, jó lesz az. Az az állíthatós tűztér ütős lenne, én még nem is láttam olyan megoldást, szabadalmaztatnunk kellene :DDD
    Én is sokat sütök tárcsán, de az teljesen más, ott zsírban úszik a hús azért nem szárad ki.

    Én így szoktam, hús krumpli és szalonna, tömény zsíros páclében :D

    Faszenes grillnél, kimondottan zsíros csontos tarját használok, az áruházi húsokat kerülöm. Kétésfél három centis szeleteket kedvelem, klopfolni nem szoktam csak a kés fokával egy kicsit megütögetem, utána citromlevet facsarok rá és ezután pácolom, a citromtól omlósabb lesz a hús.
    Próbáld ki a hashártyába csomagolt tarja vagy karajt faszénen, a zsíros hashártya nem engedi annyira kiszáradni a húst ;)

Új hozzászólás Aktív témák