-
IT café
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
válasz Ferike81 #544 üzenetére
Na majd kialakul, jó lesz az. Az az állíthatós tűztér ütős lenne, én még nem is láttam olyan megoldást, szabadalmaztatnunk kellene
Én is sokat sütök tárcsán, de az teljesen más, ott zsírban úszik a hús azért nem szárad ki.
Én így szoktam, hús krumpli és szalonna, tömény zsíros páclébenFaszenes grillnél, kimondottan zsíros csontos tarját használok, az áruházi húsokat kerülöm. Kétésfél három centis szeleteket kedvelem, klopfolni nem szoktam csak a kés fokával egy kicsit megütögetem, utána citromlevet facsarok rá és ezután pácolom, a citromtól omlósabb lesz a hús.
Próbáld ki a hashártyába csomagolt tarja vagy karajt faszénen, a zsíros hashártya nem engedi annyira kiszáradni a húst
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest