Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz Ursache #25118 üzenetére

    De ha azért adnak alacsonyabb offert, akkor mondják meg, hogy azért adtak. Felnőtt embernek tudnia kell ezt kezelnie. Szarul esik, de hát van ilyen.

    Nekem például olyan volt, hogy kérdezte cég, hogy mennyit kérek. Mondom x-et. Azt mondták 0.97x-et tudnak adni maximum, de azt is abban az esetben, ha le lesz esve az interjúztatók álla. Kérdezték érdekel-e így is. Érdekelt, állak leestek, az általuk mondott maximum pénzért felvettek, elfogadtam. De akkor sem lett volna semmi problémám, ha kapok egy alacsonyabb offert és mellé azt a szöveget, hogy úgy ítélik meg, ennyit érek nekik. Nem fogadtam volna el az offert, de megköszöntem volna a nyíltságot és a véleményt. Volt már, hogy megmondták más interjú után, hogy kevés voltam. Szarul esett, de elfogadtam és új lökést adott képességeim fejlesztésére.

    "Nem tudhatom Te milyen interjú tapasztalatokkal rendelkezel, de a gyenge jelölt sose tölti ki a teljes egy órát, nemhogy még túl is nyúljon rajta a dolog. Mostanra már kezdem megismerni milyen az asztal másik végén ülni, aki láthatóan gyenge a 40. Percet se éli meg."
    Nagyon nem értek egyet.Van akivel azért rövid az interjú, mert nagyon jó, meg van olyan, akivel azért, mert nagyon rossz. De ugyanez állhat hosszú interjú mögött is indokként.

    [ Szerkesztve ]

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák