Új hozzászólás Aktív témák

  • OhAi27

    tag

    válasz Jhonny06 #1947 üzenetére

    pontosan.

    Foleg ha van egy olyan melo ami minimalis szaktudast igenyel. Tehat teszem azt adminszitratornak megy valaki amihez szimpla word / excel kombo kell. Egy ilyenre kapnak 4-500 oneletrajzot, aminek a 80%-a versenykepes.

    Ezutan kiszur meg 30%-ot tapasztalat alapjan, meg mindig van kb. 200 ember aki kozul dontenie kell. Itt jon az, hogy legyen olyan dolog (akar kinezetre akar tartalmilag) az oneletrajzban, hogy kitunjel a tobb 'droid' kozul.

    Kreativ oneletrajzot pedig barki tud csinalni (en is - olyanokat is ami a kepeken van) anelkul, hogy masolnek akarmit. Hirtelen a sajat szemelyemre szabva ket lehetoseg is eszembe jutott. Azonban en ezt egyelore magyarorszagon es azokban a melokban ahova en jelentkezem soknak erzem.

    Az, h adok neki egy kicsit igenyesebb betutipust mint az arial, meg esetleg egy hatterszint szvsz meg belefer es vmennyire utal az adott palyazo 'igenyessegere'. Volt szerencsem latni oneletrajzokat egyebkent, csinaltam is par embernek...Ne tudd meg milyen szornyu cv-k akadtak a kezembe....

Új hozzászólás Aktív témák