Új hozzászólás Aktív témák

  • neilszab

    őstag

    válasz #65675776 #7514 üzenetére

    Nem is a szakmai topikokkal van a fő gond, hiszen ott többnyire meglehetősen magától értetődően meg lehet találni a dolgokat... de tekintve, hogy ma már tele van a PH mindenféle blogokkal, meg különböző egyáltalán nem szakmai témákkal, melyek már nem annyira logikusan épülnek fel (értsd: cím --> téma összefüggések) és a tartalmuk sem annyira koncentrált, így ember legyen a talpán, aki még egyszer megtalál valamit, amitcsak úgy félszemmel olvasott pár héttel ezelőtt és most beugrik neki, hogy mégis szüksége volna rá

    Az egész témát pont azzal indítottam el, hogy a Blog-ok hsz-eiben próbáltam megtalálni valamit.... És mivel nem emlékeztem már rá, hogy ki írta a blogot, mi volt a címe, hogy jutottam el oda (szörfölget az ember ugye.. :B ),sőt már arra se nagyon, hogy miről szólt.. csak az egyik hsz-ből kellett volna egy infó... így elég gyötrelmes volt fölgöndöríteni a szálakat.

    Míg ha lehetne keresni a hsz szövegeiben, akkor kábé mindez fél percembe került volna.

    És nem hiszem el, hogy mások ne kerülnének ilyen helyzetekbe...hogy: "úúú banyek, hol is olvastam a múltkor azt a dolgot??"

    Vagy akkor ti hogy találjátok meg az ilyesmit? (a Google sem segített egyébként)

    Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

Új hozzászólás Aktív témák