Új hozzászólás Aktív témák

  • razsuzs

    újonc

    Kedves Illetékes!

    Figyelmeztetést kaptam PROHARDVER!-től 4 ügyben, melyekből 2 vagy 3 alaptalan, 1 pedig határeset. Első lendülettel rá is ütöttem a "válasz" feliratra, 2 ujjas stílusban 40 perc alatt bepötyögtem a válaszomat, majd ráütöttem a "küldés" feliratra. Ezek után kaptam az üzenetet, mely szerint nem válaszolhatok a levélre. Be is lilult a fejem.
    Észrevételeim az ügyben:
    1. Ha egy levélre nem lehet válaszolni, akkor annál legyen inaktív a válaszírási lehetőség!
    2. Ha egy levélre nem lehet válaszolni, akkor ez a tény szerepeljen a levélben!
    3. Legyen lehetőség az alaptalan vádak elleni védekezésre! Ha netán van ilyen, akkor az könnyen megtalálható legyen! Eleve illendő lenne "jogorvoslati lehetőséget" biztosítani azoknak, akik nem érzik magukat "bűnösnek".
    4. A figyelmeztetésben szerepelt egy értelmetlen szabály, mely gyakorlati alkalmazása sincs elterjedőfélben: "egy hirdetés ár mezőjében a címbeli első termék ára legyen". A szabályzatban ezt boldogan megtekinteném beágyzott (nem kiragadott) formában. Ehhez egyrészt könnyen megtalálhatónak kellene lennie a szabályzatnak, másrészt azon belül egy jó keresőnek kellene működnie. Lehet, hogy van ilyen.

    Ennek a topiknak a megtalálásával is sokat küzdöttem, pedig nem biztos, hogy én vagyok a legbénább felhasználó. A lehetőségekhez képest gyors választ szeretnék főleg a 3. felvetésre! Az ügy rendezéséig direkt nem nyúltam a hirdetéseimhez, így pedig újabb retorziókat kaphatok.

    Köszönettel: razsuzs

Új hozzászólás Aktív témák