- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
szeva000
addikt
hali!
levettem a kupakot,az nem is volt nagy gond...de azóta az extreme 4 kijelzője a lapon 55-ös hibakóddal leáll.
memória nincs benne,ha jól értelmezem
ilyenkor mi is van akkor?
jaa,a kupakot visszaraktam újrapasztázva,de nem ragasztottam vissza[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz szeva000 #11507 üzenetére
Én olyat olvastam neten, hogyha szarul illeszkedik vissza rá a kupak nem ment a dual channel, gondolom neked is hasonló lehet a gond, mert a memória vezérlőt érinti. Talán már itt is volt olyan aki belefutott ebbe a hibajelenségbe. Próbáltad már többször berakni ?
May the Force be with you!
-
szeva000
addikt
Most kivettem a 4X4GB ramból az első kettőt és lám most megy....Akkor nagy eséllyel tényleg valami duál ram vezérlési probléma...
Csak mi a szart csináljak neki? -
törölt tag
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tegnap ráeresztettem LinX-et 29GB tesztfájlra. Nem tudtam megvárni, míg az első kör lefut. Vagy 20 percig vártam.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
WaterWawe
őstag
1,265V-on van most és 4,4Ghz-n stabil. LinX-el 81°C volt a legnagyobb, BF3 alatt pedig 72°C volt a maximum az 1. magon. Ez persze akkor ha a H100-asnak az 1. profiljába vannak a ventik, ha feljebbrakom akkor 67°C volt BF3 alatt max. Vélemény?
-
szeva000
addikt
Legalább elmondhatom,hogy megy most már símán 4500-on a proci A legnagyobb gond nem is az,hogy nem dualban mennek a ramok,mert szinte semmi lényege(sztem még jobb is lett,le sikerült még faragnom a ram késleltetésből)l csak így van 8GB buktám a 2slot miatt
[ Szerkesztve ]
-
-
ffodi
veterán
válasz szeva000 #11525 üzenetére
A gyári hővezető anyaghoz képest van javulás? Mert ezek a "noname" hővezető paszták, egy MX2-höz képest is lehetnek siralmasak (ha már a Liquid pro a menő ). Mind az állagukat, mind a hővezetési tulajdonságaikat tekintve.
A jobb tuningolhatóság pedig könnyen eredhet abból, hogy csak 2 modul van bent a 4 helyett. Kevesebb a hőtermelés, kevésbé terhelt a memória vezérlő stb.......
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
szeva000
addikt
nah én annyira hiszek az ilyen hókuszpókusz liquid és egyebeknek(gondolom méregdrága),mint sok embernek a mai világban
Mikor szétkaptam nem ment 4500-on,ez tény.Öszzeraktam,ment 4500-on...ez is az...Most néztem linx alatt maghőfokot,a brockennel nem ment 82fok fölé.
Gyakorlatilag,az életben akkor nem is fog ,ha így nem ment.
Lehet a memvezérlő is helyrejönne,ha még szétkapnám,de nincs nekem erre időm...majd ha lesz szabad percem,akkor a 4,5GHz fölé próbálok menni.e az sem a héten már sztem.
Én nem játszom,nekem többet ér a sok ram és a magasabb órajel a fotó szerkesztgetéseimhez.Azt a 8GB-ot nagyon bánom most.
Egyébként nemtommm a brocken mellé milyen pasztát adhattak,mert az még meg van[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
válasz szeva000 #11530 üzenetére
A 4,5 Ghz kupakkal is megy, ha főlé akarsz menni, akkor viszont kell neki a "hókuszpók". Nem kell hinned neki, már egy páran letesztelték...Csak használni kell,
Én csak akkor fogom lekapni, ha 5 Ghz-en akarom hajtani, mert ahhoz már kell hűteni. Így kupakkal együtt hűthetetlen... -
atom18
aktív tag
üdv!
Érdeklődni szeretnék hogy játékra, filmre netezésre milyen procit ajánlanátok az alábbiak közül, úgy hogy a tuning nem érdekel alapon használnám a procit!
i7 3570
i7 3570k
i7 3770 -
addikt
Tudtam én, hogy viszi ez az 5 Ghz et csak hűtés kell neki. Ma rányitottam az ablakot a gépre így sikerült egy stabil 5 Ghz es linx et is produkálni.
[5000 Mhz]Érdekes, hogy linx re elég volt neki az 1,35 V is de játékok alatt csak 1.37 V on volt stabil.
Próbáltam 5.2 Ghz et is de ott mar 1.4 V föle kellett volna menni de a szemet meg nem akartam kinyomniTovábbá úgy néz ki a 3770K végleg elhalálozott pedig csak a polcomon volt fent. Múltkor meg ment minden gond nélkül single chanel be ma megpróbáltam kupak nélkül de el sem indul a rendszer se kép se hang lekapcsol. Elég drága próbálkozás volt az tuti. Vissza kéne vinnem gariba, hogy szétjött véletlen vagy valami hasonló szöveggel tuti nem röhögnének ki
-
=HG=
addikt
válasz ImpersonatoR #11541 üzenetére
Szép eredmény! Az enyém is menne 5Ghz-en, csak a kalap rajta, és belenyel Linx alatt a 100-102 C-ba, úgyhogy nem erőltettem a dolgot... Erről is lekaptad a sapkát ?
"Továbbá úgy néz ki a 3770K végleg elhalálozott" Ez biztos? Multkor még csak a duállal volt probléma nem ?(#11540) atom18: Igen, neked akartam válaszolni. És másodszor is igen az teljesen korrekt lap, szépen elketyeg benne a proci alapon..Erről beszéltem: a K-s proci alá 35 alatt nem kapnál normális tuning lapot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
=HG=
addikt
válasz atom18 #11543 üzenetére
Szerintem elviselhető hangja van, és szépen lehűti a procit. De mivel mindenkinek más hang terén a tűrőképessége, ezt majd eldöntöd. A lényeg, hogy nyugodtan használhatod vele, de ha mégis hatékonyabb, halkabb hűtőre vágynál, ezt később is meg tudod oldani...
(#11545) FragStaR : Jó, de nyáron hiába nyitod rá az ablakot !
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz ImpersonatoR #11545 üzenetére
Én ma nyúltam hozzá... 2ramot ki kellett vennem a 4-ből,de azóta jó.Sőt sokkal jobb.
Csak most kereshetek a quad kit helyett 2X8GB-ot. -
=HG=
addikt
válasz atom18 #11547 üzenetére
Alpenföhn Brocken-t bátran ajánlom, viszont egy kicsit húzós árban, de ennek a hangját sem hallanád..Megkockáztatom, ha jól szellőző házban van, még talán passzívan is lehűtené a procit...
Viszont ha nem idegenkedsz az asrock-tól, akkor például erre a lapra még a Scythe Mugen 2 is rászerelhető, mivel van LGA775-ös kialakítás is rajta.
(#11549) atom18 : Az alacsony hűtőbordást mindenképpen! A magassal meggyűlhet a bajod, mert nem fér el a proci hűtőtől.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest