Új hozzászólás Aktív témák

  • tDr1v3r

    veterán

    válasz r3dsnake #93957 üzenetére

    Dehogy volt elavult. 1080p gaming konkrétan nem is létezett... nyugodtan elhiheted nekem, aki kezdetek óta birtokolta mindkét konzolt az előző generációban hogy nem volt elavult. 2010-2011-ig közel ugyanúgy nézett ki az átlag multiplatform játék kimaxolva PC-n meg konzolon. A felbontás már más kérdés, nem is értem hogy gondolta a Sony azt a kijelentést... de akkor is, 2008-ban 50k-ból megállt egy X360 Arcade, PC-ből te abból sehogy se tudtál volna összeépíteni olyan gépet ami azt a szintet tudna.

    Megint csak azt tudom mondani amit előzőleg: nyugodtan elhiheted hogy nem hülyék csinálták ilyenre a konzolokat.

    (#93945) Cyberpunk: Kinek égő? A cégnek? Nekem ugyan nem, sok különbséget nem látok grafikailag. :N PS4 tulaj ismerősömmel néztünk már pár játékot mindkét gépen, ugyanarra jutottunk: nem prioritás a felbontás. Inkább a framerate... de az meg pont az XO erőssége pár címnél, az MS saját csapata inkább a framerate-t tekinti elsődlegesnek, a felbontás másodlagos.

    Én játszani veszek konzolt. Amíg nem bassza ki a szememet a minőségkülönbség nem érdekel - és egyik játékfejlesztőnek sem érdeke hogy kibasszák.

    [ Szerkesztve ]

    disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Új hozzászólás Aktív témák