Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz r3dsnake #80471 üzenetére

    ilyen szempontból semmi köze a telefon típusának a használat módjához, amikre én használom, azokat tartom csak állandóan bekapcsolva, amikre nincs szükségem, azok meg nem pörgetik feleslegesen a rendszert.
    egy 50 e ft-os androidos telefon is beállítható teljes szinkronnal, televágható olyan alkalmazásokkal - elég a facebook és a viber -, hogy pocsék lesz az akkumulátoros üzemidő, meg az is használható úgy, hogy sokkal több készenléti és kijelzős üzemidőt tudjon.

    ; én az s4 mellett is sírva dobtam el a nexus 4 és 5 telefonokat, ha a kijelzős használat volt a viszonyítási alap, és ha azt figyelmbe veszem, hogy az 5s jobban bírja az s4-nél, akkor hol lenne a nexus 4 és 5... :(

    legiaap; miért is? ja, hogy néhányan mindent bekapcsolva hagytok, ha már a betették a rendszerbe, és az sem baj, ha nem veszitek hasznát... értem! :)
    telefonálok, sms, mms és imessage megy, lte és wifi böngészés megy, időjárást mutatja, helymeghatározás megy, fényképezés és videózás megy, e-mail megy, térkép megy, zene és videó megy, óra, ébresztés és stopper/visszaszámlálás megy, én főként ezekre használom, ez lenne a kőkorszak?
    akkor mi a mai kor?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák