Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz manchester85 #62819 üzenetére

    Ez egy baromság. Nem elmúlik, átalakul. Vagy ha átalakul, akkor elmúlik? :D

    Be is b*szna, hogy ha elmúlt volna a vonzalom köztünk.... annyiban igazad van, hogy a kezdeti lángolás már elmúlt, de spec. nálunk átvette egy sokkal erősebb kötődés és vonzalom. A mai napig odavagyok az asszony szemeiért, illatáért (emiatt nem kellene más nő leginkább, mert nagyon passzol a kémiánk, és ez baromi fontos), mosolyáért, fogaiért, és még sorolhatnám. A te teóriád szerint arra vagyunk ítélve, hogy mindenképp úgy végezzük, hogy ezek mind-mind elszállnak és marad egymásnak teljesen közömbös két ember, akik ha együtt maradnak, az a gyerekek és együtt felhalmozott anyagi javak miatt teszik?
    Értem én hogy odaírtad az erősödést a kötődés miatt, de a vonzalom elmúlásával nem értek egyet (biztos soknál van így, de nem lehet ezt tényként kijelenteni, hisz akkor kivétel nélkül minden kapcsolatra igaznak kell,hogy legyen.

    Már írom is a házasság előtti megállapodást :D (Mondjuk a sors fintora, hogy lesz is ilyen, de ezt már megbeszéltük 1000-szer, nem magunk miatt,hanem a környezetünkben látott házasságok miatt írunk ilyet. Aztán jobb esetben nem kell majd elővenni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák