Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz r3dsnake #61504 üzenetére

    Ami nekem fontos, meg tudom oldani, a többit nagy ívben...

    A másik,hogy Apple-nek évi egy (ja, mostmár kettő) telefonnal kell ezt megoldania, míg droidnak meg vagy évi 100 külön típusra kellene. Akkor csapkodja az Apple az asztalt, ha utóbbi esetben is meg tudná oldani.

    Nincs itt semmi baj, te maradj iOS-en, de ne akarj már meggyőzni mást is, hogy azon kívül nincs élet, mert nincs igazad. Meg akarlak én győzni, hogy androidon minden jobb? Nem. A mai hozzászólásaim sem szólnak másról, minthogy "képbe tegyelek", mert valótlan dolgokat állítasz (nem 100%-ban, van, amiben teljesen igazad van, ezzel nem is vitatkozom).

    Mindjárt én is elkezdem valamivel: iOs-en nem lehet downgradelni :D Na bumm, vége mindennek... pedig nem, mert ki nem sz>rja le, iPhone-al a kezemben sem érdekelt soha.

    Továbbra sem lettem vérfan, a másik oldalon sem voltam az, másokkal ellentétben elismertem, ha máshol is van élet... ennek örömére megyek is, lesmárolom az asszonyt, a játékmentéseket meg meghagyom neked (csak gondoszkodok :D).

    manchester85: Nekem mákom volt, iMessage-t alig használtam. Na jó, veled, de azok fontossága kb. olyan volt, mint az említett hangjegyzeteimé. ;] :D Hangouts-ot még ki sem próbáltam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák