Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz vadászcsiga #61383 üzenetére

    A normális beszélgetés nem ott kezdődik, hogy ménemvetté' normális telefont, meg egy kalap alá veszel handrással.

    Soha nem küldtem vissza semmit nyolc napon belül, nem is fogok (kivéve, ha bedöglik). Épp 14 éve látom a dolgokat a másik oldalról, eszemben sincs visszaélni ezzel a törvénnyel.

    De nézzük az elejéről. Megjött a telefon, beírtam, hogy gyerekek, ez nem tud magyarul. erre jön SÖ a lekezelő hangnemmel, hogy nem látom a beállításokban, ilyen nincs az androidnál, meg amúgy is, az expansys biztos külön nemmagyar romot rakott nekem rá, vagy mittomén.

    Te is jössz a noném telefonnal, mikor ennek a készüléknek az elkészültekor ennél "guglibb" telefon nem volt. A google tulajdonában lévő cég gyártotta, stock rom van rajta (a legfrissebb!), külön goggle finomságokkal: pl lezárt képernyőnél is megy a touchless control (külön módosították a chipsetet ehhez, nem stock S4 Pro van benne). Érted, ez a telefon nem titkoltan a felhasználóknak készült, Amerikában fogy is rendesen. Itt nem, mert nem is szánták erre a piacra (mert a csóró balkáni úgyis nexust vesz, nem érdekli a bambusz hátlap, touchless contol, active notification, meg hasonlók... vagy szarrá romol egy S4/G2-t).

    szerk_. a válaszolkban én is túlzásba estem hamgnemileg, mindenkitől elnézést kérek emiatt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák