Új hozzászólás Aktív témák

  • nord_

    veterán

    válasz manchester85 #58930 üzenetére

    Ez nyilván felhasználói szokásoktól függ. Van, aki szereti és lehetősége is van napközben bármikor telefont nyomkodni. Aláírom, nekik kiváló lehet egy tepsifon.

    Sokunknak azonban munka közben nincs ideje filmet, képeket nézegetni, viszont az egykezes használatra alkalmas mérettel még bőven abszolválható egy gyors információszerzés (mail, internet, stb.) "kis" képernyőméreten is. (Erről jut eszembe: az azért vicces, hogy amikor megjelent az első iPhone, rengetegen azzal húzták le, hogy túl nagy a telefon és a kijelző is feleslegesen óriási. :) )
    Ha meg az ember hazaér, akkor otthon felkapja a dohányzóasztalról az iPadet, ami kenterbe veri bármelyik tepsitelefont felhasználói élmény szempontjából. Az iPhone megy a dokkolóba, ha jön hívás, ott a BT headset, de minden egyebet meg lehet csinálni iPaden, akár ott folytatva a megnyitott weblapok kényelmes olvasgatását, ahol azt korábban az iPhone-on abbahagytuk.

    Nyilván, ha az Apple minél nagyobb réteg igényét szeretné kielégíteni, akkor érdemes elmenni a kétféle méret irányába. Ezt akkor csinálhatják okosan, ha nem á la Android módon teszi, ahol a kis méret egyúttal gyengébb hardvert, minőséget is jelent, hanem pl. iPad-módra, ahol nincs különbség az Air és a Mini közt.

Új hozzászólás Aktív témák