Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz radi8tor #183171 üzenetére

    Ja, még egy másik szösszenet ahhoz hogy miért "jobb" az olcsóbb.
    OBI-ban vettem zsinoros vízmértéket, kerítés építéshez kellett.
    Én csináltam az egészet és a szegélykövet egy magasságban akartam lerakni, természetesen vízszintben. Kihúztam a zsinort, már azt se értettem hogy hogy lehet az hogy az egyik végén nem vízbe van de a fesztáv közepén vizet mutat. És jól ki volt feszítve, végül valahogy beállítottam és jónak tűnt.

    De, most hogy kerülnek fel a táblák a bal szélén látom hogy 1 centivel legalább magasabban van mint a többi helyen.. Inkább vettem volna 10 ezerért egy Sola 3m vízmértéket, mint hogy ez így maradjon. Most már nem fogom elbontani, de nálam sokszor beigazolódott hogy ezek az olcsó sz@rok semmire se jók, bele is vágom a kukába.

    Érdekességképp rákerestem máshol mit írnak róla, (nekem nem ez van)
    "Ideális kertrendezésnél, nagy távolságokon, amikor a pontosság nem a legfontosabb"

    Persze nem tragédia, de érted, k.rvára zavar hogy ezen megy el, az oszlopokat nagyon pontosan beállítottam és lehetne tökéletes, de ez miatt csalnom kell a táblákkal és a táblákat nem tudom vízszintbe felrakni mert a legelső tábla miatt csúszik az egész mert a szegélykő felett 1 centi elhagyással szeretném. A végeredmény ugyan úgy jó lesz, csak bánt a tudat hogy tökéletesre szerettem volna és csak nem lett az.

    [kép] [kép]

Új hozzászólás Aktív témák