Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz Gsx-rr #150620 üzenetére

    Komolyan mi értelme van 1 hétig zöldséget enni csak? Azon kívül, hogy szépen addig "éhezik majd a szervezeted" utána belősz egy kalóriát de mivel előtte "éhezteted" szépen még ha nem is viszel be olyan sokat elkezd szépen raktározni, ne hogy úgy járjon mint előtte. Ahogy radi8tor mondja utána meg semmi ch nem fog pörögni az agyad.

    Amúgy meg pofon egyszerű az egész, csak mindenki jön itt a nem olyan a genetikám, meg nem tudom megoldani, drágább stb bullshit dologgal....

    10 x súly (kg) + 6.25 x magasság (cm) - 5 x kor (év) + 5
    ezzel körülbelül megkapod az alapanyagcseréd mennyit éget el egy nap (ez olyan érték ha egész nap az ágyban fekszel akkor is elmegy ennyi), ehhez kell hozzá számolni a napi tevékenységhez mérten (edzés, rohangálás ide-oda, lepedőakrobatikával stb). és szorozni a fentebb megadott értéket alacsony 1,4x ,mérsékelt 1,6x ,magas 1,7x. És abból veszel vissza, hogy meglegyen a - kalória deficit és fogyni fogsz nincs olyan, hogy nem. De sokkal pontosabban is ki lehet mérni több helyen zsírréteg alapján, a testzsírt meg az izomtömeget is és akkor még jobban be lehet lőni a kaját.

    A termodinamikát meg nem lehet meghazudtolni, vagy ha esetleg valaki megtudja menjen mert nobel díjat kap.
    Auschwitz-ban is sok ember volt még is mindenki lefogyott a - kalória deficit miatt. Nem volt, hogy nekem más a genetikám meg ez meg az nem működik. Szélsőséges példa de szemléltetés miatt tökéletes. :R

    Nem kioktatás volt, csak ne bassz ki magaddal ha nem muszáj.

    Az lemaradt, hogy ha nem számolsz akkor ne is lepődj meg, ha nem is lesz olyan. Ha nem tudod hol vagy nem is jutsz el oda ahova akarsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák