Új hozzászólás Aktív témák

  • nord_

    veterán

    válasz Sukta 95 #141904 üzenetére

    Tudtam, hogy ezt a barlangos, autós baromságot valaki nem bírja kihagyni, ezért is írtam példát, hogy mi az, ami viszont igenis hiányozna. :P

    Szekra,
    azért ugyanazt elég nehéz lenne megcsinálni mobillal, mint egy számítógéppel. ;) Ha valaki, akkor én tudom értékelni a mobilok fejlődését, mert céges telefonként elsőként egy Ericsson GH-198-at használtam, míg sajátként egy Nokia 1611-gyel kezdtem. Szívem szerint a Macbookot is lecserélném az új kicsi iPad Próra, de nemhogy egy telefon, de még a tablet is kevés arra, amire a klasszik-számítógép.
    A mobiltelefon, mint fényképezőgép nagyon-nagyon messze van attól, hogy egy rendes gépet kiváltson. A 100e Ft alatti kategóriát kiütötte, de minél közelebb kerül a drágább fotóapparátokhoz, annél nehezebb dolga van. Tudod, mint a technikai sportokban: az utolsó tizedmásodperces hátrány ledolgozása viszi a legtöbb energiát, erőfeszítést és majd' ugyanannyiba kerül, mint a nulláról a kilencven százalékig eljutni. Egyelőre még egyszerűen nincs meg a technológia ahhoz, hogy elfelejtsük a fényképezőgépeket (legalábbis azoknak, akik többre vágynak, mint olyan jellegű képeket csinálni, mint amikor lefotózom a csempét és az árát a konyhafelújításhoz a csempeszalonban).

Új hozzászólás Aktív témák