Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Srácok!

    Teló vásárlás előtt állok. Az eddigi esélyesek, LG KM900, Nokia N95 8GB, és esetleg az iPhone 3G...hosszú távra tervezek, ezért nem mindegy mit választok a T-nél.
    Nokia N95 8GB 29900.-
    LG KM900 19900.-
    iPhone 3G 27900.-

    Ezek közül mi lehet az iPhone javára a pro és a kontra? Mert ha nem jön be esetleg, sokat nyerhetek rajta anyagilag, mert iszonyat drága még mindig a GSM boltokban. Azt mondta egy T-s szervízes, hogy nagyon jó kis kütyü, és jelenleg jóval gyorsabb mint a KM900. Azt mondta a 3.0 szofttal az összes gyerekbetegséget meg fogják oldani, és nagyon jó lesz. Szóval most kedvet kaptam az iPhone-hoz egy kicsit! :K Csak meg kellene győznötök, miért járnék jobban az iPhone-nal mint a fent említett másik 2 tipussal. :K :R Próbáljátok meg úgy összeszedni a gondolatokat hogy ne elfogult legyen, mert nem akarom félrevezettetni magam. Ami fontos. Egyszerű kezelés, gyors navigálás a menüben, a zenelejátszás mindenképpen a legfontosabb, normális kamera és videó lejátszás...telepíthető progik. Tudom hogy warez nincs, de muszáj vagyok megkérdezni hogy tört progikat lehet rá találni? Mert erre nem szeretnék pénzt áldozni, mert nem lenne rá. :B :R Mert a symbian-ra szinte minden beszerezhető, jobbnál jobb progik, játékok.
    Telefon funkciók legyenek jók, csengőhangok minősége, mp3,Wav, AAC támogatás sem ártana, mivel egyedileg szoktam a csengőhangjaimat elkészíteni (Sound Forge 9).
    Egy minőségi jó telcsit szeretnék, és nem szeretném megbánni.
    Előre is köszönöm! :C :R
    Jah és hogy magyar nyelvű e a szoft...ez sem mellékes. :U

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák