Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz TechN7ne #22821 üzenetére

    Í1: Semmilyen gunyolodas nem volt, ertelmesen leirtuk jo paran kb 100x, hogy mit csinalj, de te nagy ivben szarsz / szartal ra, a fejedben megszuletett faszsagaid utan mentel ezek utan is. Szidtad az Asust, aztan cserebereltel ossze vissza, majd jottel azzal, hogy minden szar, es veszel egy ROG lapot megis. :U
    2: Ez meg mindig egy szakmai forum, nem lelkisegely szolgalat, ide szakmai tanacsert kell jonni, nem "szeretetert". Ugy gondolom kaptal kelloen sok tanacsot, az hogy te egyet se fogadtal meg, es mindet ignoraltad, az nem a mi problemank.
    3: Irigysegrol meg plane ne beszelj, mert egyreszt elkepzelesem sincs mire irigykedjunk, mert semmi olyat nem tettel le az asztalra ami alapjan barmit irigyelnunk kellene. Vagy arra kellene irigynek lennunk, hogy futoszalagon kuldod vissza a bontott termekeket?
    4: Nem artana kicsit magadba nezned, mert pont te vagy aki gunyolodsz mas valaki gepen (meg ha nem is allja meg a helyet.) Ha pedig halott a platform akkor legyszives tedd meg azt a szivesseget nekunk, hogy nem irogatsz ide tobbet. Menj szepen AMD-re aztan biztos vagyok benne, ha ott is ezt csinalod majd amit itt akkor nagyon orulni fognak az erkezesednek.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák