Új hozzászólás Aktív témák

  • wopi

    aktív tag

    válasz noorbertt #9334 üzenetére

    Nagyon köszönöm a konstruktív válaszodat.

    A hitelkártyán, ahogy írtátok is, nem az én pénzem van. Innentől kezdve számomra nem opció. A kártalanítást sem értem, és a kártyalimitet sem. A limittel jobban szívatom magamat, hogy minden tranzakciónál emelem, visszaveszem, mint azt, aki valamilyen formában szert tett a kártyám adataira. Persze, ez abban az esetben lehetséges, ha ... buta voltam, és olyan oldalon adtam meg, ahol nem kellett volna. Figyelek erre, de nem érzem úgy, hogy 100%-ig ki tudom a saját hülyeségemet védeni. Bocs, erős az önkritika. :D

    noorbertt: Amit írtál, szimpi. Engedélyezem a kártyát, és ha kifizettem, amit akarok, zárol.

    A Gránitnál a videós azonosítással nagyjából mindent tudok intézni? Nem szeretek bankba járni, sorban állni. Az appja mennyire használható? A Play-ben olvastam pár kritikát hozzá, bár valószínűleg azok korábbi verziókhoz szóltak. Pl utalás az appból nem megy, ujjlenyomatos azonosítás hiánya, NFC-s fizetés lassúsága.

    (#9343) axioma: Ez konkrétan hogyan működik? Jelzem a banknak, hogy az adott tranzakcióért nem kaptam semmit? Ez nem inkább rendőrségi ügy volna? Elnézést, ilyenről még nem hallottam, így lehetséges, hogy a hozzászólásom első része nem teljesen állja meg a helyét.

    Köszönöm, Peti

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák