Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz axioma #13951 üzenetére

    Megneztem, valoban, fooldali kedvencekhez a szamlanal ki tudom valasztani hogy ...
    Köszönöm, nagyon sokat segítettél! :R
    Visszaigazoltad a CIB válaszát, hogy ez nem egyedi probléma, hanem programhiba, amelyet ki fognak javítani.
    Úgy látszik, hogy a kártyaáttekintő csak egy kártyát tud kezelni, s kettő esetén mindig a hitelkártya az elsődleges. Ezt meg is értem, van preventív szerepe. Amíg csak debitem volt, akkor azt mutatta.

    Allj at a hitelkartyara :) Bocs, de en meg azt hasznalom ... logikusabb _nekem_ havi 1x megnezni es kifizetni ... visszateritessel me'g inkabb megeri.
    A visszatérítés nem érdekel, pedig aranykártyám van magasabb visszatérítési lehetőséggel. :K Nekem kényelmetlen figyelni is, hogy időben visszafizessem megúszva a számlavezetési díjat is. Csak a magasabb értékű utasbiztosítás és az asszisztencia szolgáltatások miatt tartom.
    Ráadásul van még egy - valószínűleg ez egyedi - tapasztalatom. Dombornyomott Visa-m volt pár hónap után az NFC tönkrement fizikailag. Lecseréltem vésett Visa-ra, kétéves, jó. Lett dombornyomott Mastercard is. Fél éven belül jelentkezett az NFC probléma, chippel megy. Ugyanott tartom minden kártáymat, mégis van különbség. Nem értem, hogy miért.
    A CIB-es kártyák anyaga, tartása nekem gyengébbnek tűnik, mint pl. a Gránitnál, vagy összehasonlítva jogsival, személyivel.
    De amíg a vésett működik, nem érdekel a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák