Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz pictigjis #13189 üzenetére

    ebben a bökkenő ott van, hogy ha március 31-én mennénk, még nem lenne meg a nap- és hónapzárás, így a "felgyűlt tranzakciós jutalék" fizetendő lenne (az pedig biztosan lenne, hiszen ha teljesítem a feltételt, valahogy tovább is kell utalni a számláról)
    Ne haragudj, de nem. A bank a megszűnés hónapjában nem vizsgálja a kedvezmények feltételeit. Viszont a számla áprilisban szűnik meg, egész márciusban él a szerződés. Tehát márciusban köteles vizsgálni a feltételeket.
    Az ügyintéző mondhatja, az inforendszer kimutathatja, hogy éppen mennyi díjat kellene fizetni. De ez csak előkalkuláció. Az inforendszer a banki munkanap zárta után futtaja le a kedvezmény viszgálatot. Mivel 31-én nem szűnik meg a számlád, lefut a kedvezmény vizsgálat is.
    Fontos! A felmondás benyújtásakor nem szűnik meg a szerződés, nem zárolják a számlát! Nincs (vég)elszámolás a bank és az ügyfél között. A megszűnés napjáig a számla használható a szokott feltételek szerint.

    egyébként ez is egy logikus gondolatmenet. de akkor lehet menni végül is 2-án is, akkor már megtörtént az átminősítés,
    Mehetsz 2-án. Arra nézve a 2/b pontban felvetettekre hívom fel a figyelmedet. A 3-a kockázatmentes minden kétségtől a bank véleményétől függetlenül.

Új hozzászólás Aktív témák