Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz pictigjis #13064 üzenetére

    Vitatkoztatok itt hosszan, hogy a privilégium l-nél határozott vagy határozatlan szerződésről van szó. A semmiről. :((
    Te végre elolvastad a szerződést, amit aláírtál, és kiderült, hogy a szerződés határozatlan idejű. Ezt látatlanban is meg lehetett volna mondani, mert a bankok sohasem kötnek határozott idejű bankszámlaszerződést. Ilyet a mobilszolgáltatók szoktak.
    Az is kiderült, hogy a kedvező kondíciókra meddig vállalt kötelezettséget az Erste, és aláírtátok előre, hogy elfogadjátok a kedvezőtlenebb csomagra az átváltást.

    Az Erste pedig nem módosította egyoldalúan kedvezőtlenül a szerződést, sem most, sem korábban. Korábban az érintett ügyfelek számárá kedvezően módosította, amikor 1 évvel hosszabbított. Ezen a szerődés azpon részét nem változtatta meg, hogy a határidő után jön a kedvezőtlen csomag. Ezt ráutaló magatartással mindenki elfogadta.
    Most lejárt a határidő. A bank most semmit sem módosított, amit korábban, 1 éve ne fogadtatok volna el. Jogilag nem megalapozott a bank egyoldalú kedvezőtlen szerződésmódosítására hivatkozni.
    RR-13-nak a telefonos ügyfélszolgálatos, illetve a műszakvezető nem jól mondta. Ők is tévedhetnek, olykor a bank kárára is, mint ebben az esetben. ;)
    Tehát ne csodálkozz, ha neked egy ügyfélszolgálatos mást mond. Viszont a korábbi rossz tájékoztatás hivatkozás alap lehet másoknak is. Nem elég annyi, hogy azt hallottam valakitől. Ennél konkrétabban kell. Az a valószínű, hogy határozott fellépés esetén elfogadják mindenkinél. Nem hiányozna nekik egy panasz a felügyelet felé össze-vissza tájékoztatásért. Nem ér annyit nekik az egész.

    Viszont ezzel az egésszel azt sikerül elérnetek, hogy nem lesz többet bank, amelyik hasonló akciója esetén mint a privilégium l, meghosszabbítaná a kedvező időszakot 1-2 évvel. Olvassák ezt a topicot ők is.
    Most megnyertek 2-3 ezer forintot. Fogtok még akciózó bankhoz átmenni, csomagra váltani, ott meg elúszik további 12 havi kedvezmény esélye. Pürrhoszi győzelem ez.

Új hozzászólás Aktív témák