Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz RR-13 #12594 üzenetére

    Van kétféle CIB ECO Számlacsomag, mivel külön hirdetményben rögzítik a Bankmonitor kft. közvetítőn keresztül nyílt CIB ECO csomagnak a részleteit, ami eltér az alap CIB ECO -tól.
    Nincs!
    Egy bankszámlacsomag díjtételeit, feltételeit (beleértve a kapcsolódó termékeket) a kondíciós lista tartalmazza, kivéve, ha valamely(ik)ről külön kondíciós lista rendelkezik (pl. bankkártya).
    A hirdetményekben a bank a kondíciós listák változásait (csak a változó tételek), más közzéteendő információt, szabályozást és a promóciós kedvezményeket, feltételeket, illetve változásait teszi közzé.
    Amit linkeltél, az a bankmonitoros promóció utolsó hirdetménye a változásról, de nem a szabályzata. Ebből is látszik, hogy a hirdetmény =/= promóciós szabályzattal.
    A kondíciós lista esetében hasonló a helyzet. Van az ECO számlacsomag kondíciós listája. Ezt módosítja (nem a hirdetmény) a promóciós szabályzat. A kondíciós listának csak azon tételeit módosítja, amelyek szerepelnek benne. Minden más díjtétel, feltétel (pl. mennyi az elvárt jóváírás összege), stb. esetében az aktuális kondíciós lista a hatályos. Azaz a "sima" ECO-os kondíciós lista és a promóciós szabályzat mindig (2 évig) együtt értelmezendő.

    S hogy elhidd, amit írok.
    Nekem egy lezárt csomagom van, Online. Hányféle Online csomag van? A logikád szerint kettőnek kellene lennie. Ugyanis én nem fizetek számlavezetési díjat. Kaptam egy egyedi kedvezményt (promociót) ezért ez nekem nulla. De ettől nekem sem "másféle" csomagom van, mint a többi csomagtársamnak, az enyém is ugyanaz.

    Pont azért fontos ezt tisztán látni, mert a "kétféle csomag" azt a félreértést eredményezheti, hogy a bankmonitorosok nem figyelik az ECO kondíciós lista változásait, azt gondolván: nekem más csomagom van, rám a változás nem vonatkozik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák