Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    (#12519) dezz
    Ja, lehet, hogy Spyre szólt a driver csapatnak, mert épp a legutolsó társalgásunkat követő beta driver óra lett jó. :))

    (#12521) WonderCSabo
    DerectX alatt nem megy másképp, csak az OpenGL tud windowed 10-bitet. Szóval ha az nem játszik, akkor várhatsz valahogy úgy... az idők végezetéig? :DDD, mert nem lesz egyhamar új DirectX. :U

    De én szeretem a D3DFS módot. Persze lehetne ezt sokkal jobban is csinálni. A madVR gyakorlatilag észrevétlenül áll át D3D módba, és vissza. (Lehet hogy te észre se vetted, hogy abban van, csak egy apró villanás. :D)

    (#12522) Johnny Cage
    Hát, nem tudom...
    Lehet, hogy az nagyon belépőszintű cucc, és hardware-esen sem tudja a 10-bitet.

    Ja, egyébként ATI-nál bugos a HDMI. Ha HDTV módokat használsz (a felbontások közt nem PC-t), akkor elkezd kéretlenül is variálni a level-ekkel. Olvastam már így fórumon, hogy vesződnek vele az emberek, akiknek 1920x1080-as a TV-je/projector-a, hogy nem tudja emiatt rendesen belőni. Az nem rémlik, hogy volt-e megoldás.

    Még valami:
    Ki kell kapcsolni az összes biz-baszt a CCC-ben! Mármint az ilyen dinamic contrast, noise reduction, edge enchancement. (Egyébként is, de a 10-bitet is bántja.)

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák