Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    válasz Laslow #77690 üzenetére

    LG RH80V9AV3N hőszivattyús szárítógép első tapasztalatok.
    Még csak 3 szárítás volt vele. Egy AEG-t cseréltem erre, mert az túl hangos volt. Ez halkabb, de nem halk. Konyhába túl hangos lenne ez is, de fürdőszobába, rácsukott ajtóval ez már jó. Az előző úgy is túl hangos volt.
    A kijelző fényereje nagy. A zenélések kikapcsolhatóak. A dobvilágítás nagyon jó, látom miközben pakolom, ez nagyon tetszik az előzőhöz képest, ahogy az is, hogy ha nem is vagyok otthon, telefonról meg tudom nézni mikor végez majd, sőt tudom telefonról szüneteltetni, kikapcsolni, meg pár funkciót állítani. Tetszik,
    hogy értesítést küld amikor végez, régen néha benne felejtettem a ruhát...
    A tekerőgombja kicsit olcsó műanyag, a régi minőségibb volt. A tekerőgomb szerintem bénán működik: néha egy, néha két kattanásnyit kell forgatni rajta, hogy átváltson a következő programra. Tök bénán jelzi a kiválasztott programot, mindig pont két program között világít a LED, és találjam ki, hogy melyik az aktív... Ezt nem is értem hogy lehetett ilyenre megcsinálni.
    Adtak hozzá vízelvezető csövet és fix szárítót (egy állvány a dobba, amire rárakva valamit az végig egyhelyben marad, nem forog, szerintem sosem fogom használni), de nem adtak villáskulcsot, amivel a lábait tekerhetem magasság állítás végett, hogy vízszintesen legyen.
    Az érintőgombok jól veszik az érintést, nem volt még hogy ne érzékelt volna valamit. A nyomógombok is rendben vannak.
    A wifit nem felejti el áramszünet esetén.
    A programok végül mindig rövidebbek voltak mint ahogy indításkor saccolta: időnként ugrik egyet a hátralévő időben.
    A szöszgyűjtő rendben van, könnyen kivehető.
    LG mosógépre rögzíthető 2 fémlemezzel. Nekem AEG mosógépen van, meg sem moccan rajta, nem fog leesni, pedig nincs rögzítve.
    Ajtó nyitásirány gond nélkül változtatható, semmi nehézség nincs benne. Bár, de: kicsavarozás után picit emelni kell rajta, hogy lejöjjön a gépről, ezt nem írta a kézikönyv.
    Eddig elégedett vagyok vele, teljesíti az elvárást (hangerő csökkenés), de kicsit csalódás is, mert csendes duruzsolásról is olvastam mint szárítógép-hang, és ez azért annál biztosan hangosabb.
    Nem maradtak vizesek a nadrágok derekai sem, ahol vastag gumis anyag van, sima Pamut programon. Ez régen azért elő-elő fordult.
    Közvetlenül az LG webshopból rendeltem, nagyon gyorsan kihozták. Ott volt a legolcsóbb, és ingyenes szállítás volt.

    [ Szerkesztve ]

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák