Új hozzászólás Aktív témák

  • salapp

    addikt

    Van egy Candy Grand Evo 8 kg kondenzációs szárítógépünk. Közel tíz éve 0% THM-ben volt egy Samsung mosógép és megláttuk ezt, szintén 0% THM-ben, ráadásul mindkettőre 5 év kiterjesztett gari volt. Hát megvettük. Idén egyre nehezebben indult el a szárítógép dobja, minden villogós hiba jött néha. Emlékeztem, hogy futólag megismertem egy szimpi szerelőt és elmentettem a számát. Ő telefonban azt mondta, hogy Candy-t alapvetően nem szerel, mert azt szereljék, akik megtervezték, de az elmondásom alapján ő is kondi cserére tippelt. Eljött, kicserélte a kondit, megy a gép mint az első napon. Mondta, szerelhetőségben a Candy borzasztó, mert a tetejét és az elejét is le kell szedni, hogy hozzáférjen a kondihoz. Más nyűgjéhez meg inkább hozzá se akar nyúlni, ha van.
    Kérdeztem, ha vennénk új gépet, milyet javasol. Erre nagyon határozottan azt mondta, hogy ha nem akarunk szívni vele, akkor hőszivattyúsat inkább ne, a tisztíthatósága miatt.
    Lenti szomszédainknak talán Gorenje hőszivattyús szárítójuk van, és emlékszem, hogy mutatta, elég gyakran ki kell vonszolnia az udvarra és kislagolni belőle a szöszöket.
    De jó, hogy nem kell egyelőre új gépet néznem, az árak az egekben, a minőség a béka segge alatt, úgy általánosságban a konzumer gépeknél.

    Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

Új hozzászólás Aktív témák