Új hozzászólás Aktív témák

  • moklys1

    aktív tag

    Dyson V10 tapasztalat és vélemény

    Szeretném megosztani Veletek az eddigi tapasztalataimat a készülékkel kapcsolatban, hogy én is segítségére legyek másoknak a megfelelő döntés meghozásában.

    Megvásároltam a Dyson porszívót, végül a V10-es-t választottam. Először is köszönetet mondanék az itt leírt véleményekért és segítségekért, különösen ribarszki és Nagya21 fórumtársaknak.
    Hát igen, a kipróbálás utáni 5 perben megbizonyosodtam arról, hogy megérte megvenni, és abszolút nem bántam meg. Az első 5 percben, 1-2 négyzetméternyi szőnyegről annyi port és egyéb mást szívott fel a gép, mint ha egy éve nem lett volna takarítva a szobában. Olyan mennyiségű hosszú hajat gyűjtöttünk be első nap, hogy egy kisebb parókára is elég lett volna szerintem. Hozzáteszem 3 nappal azelőtt porszívózott a feleségem a régi (kb. 15 éves) készülékkel. A fórumon olvasottak alapján egy Miele C3 vagy C2 és Dyson V8 nézegettem, tehát ezek közül akartam választani. Sok-sok olvasás és youtube videók megtekintése után, már letisztult bennem az, hogy a vezeték-nélküli Dyson kell nekem. Már meg is rendeltem az emag-ról a V8-at amikor hirtelen meggondoltam magam és a Dyson V10-et vettem inkább. Összeségében nagyon elégedett vagyok vele, aki esetleg kételkedik benne (úgy mint én) ne tegye, mert egy szuper-hatékony, számomra csodákat művelő masinát kap a pénzért. No és amit pénzért nem lehet megvenni az a munka szeretete, hogy megkaptam a porszívózás örömét. Most már szívesen porszívózok (eddig utáltam), sőt a gyerek is, szinte azért versengünk hogy ki porszívózhasson :D ahogy a feleségem mondja: már ezért megérte megvenni…
    Egy kis részlet az első takarításból:

Új hozzászólás Aktív témák