Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz #73959936 #63715 üzenetére

    Hát, a 300kg-ban nem vagyok annyira biztos, de a többi igaz. A mosó+szárító kombót bőven elbírja, bár én kitekertem a kis tartólábakat, amelyek valamennyire stabilizálják a tornyot, viszont így nem lehet mozgatni. Azokat vissza kell tekerni felfelé, hogy ismét a kerekeken álljon, és akkor könnyedén mozgatható. Kerekeken viszont nem akartam fixre rögzíteni, bár vannak rajta fékek, de a csapágyazása így hamarabb tönkremehet.
    Viszont befér alá a partvis, vagy a porszívófej is.

    Ami a "stacking kitet" a tipus szerintem mindegy. Kismillió van belőlük, kb ugyanolyan mőségben, illetve van néhány branded is, mint pl AEG, de feleslegesnek tartottam azt a pluszt ezért kifizetni.

    szerk:
    Egyébként, ha nem életbevágó a könnyű mozgathatóság, akkor van kerék nélküli verzió is. Ez is nagyon hasznos lehet, takarítás, vagy a rozsdásodás elkerülése szempontjából.
    Vagy van olyan, ami csak kerékkel van ellátva, támasztóláb nincs. Pl mosogatógép alá bőven elég ez is, mert a kerekek fékezhetőek, és a mosogatógép kevésbé rázkódik, meg nincs is stackingolva többnyire, mint pl a mosógép, a tetején a szárítóval. De hűtőgép alá is kiváló lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák