Új hozzászólás Aktív témák

  • Gravity1234

    tag

    Sziasztok!

    Sikerult a felesegem meggyozni a porzsakos porszivorol es hogy a porzsaknelkuli nem jo. Nem volt egyszeru, de 2 nap alatt sikerult :)

    Namost, csak hogy felfrissitsem amikrol itt mult heten beszeltunk es kaptam sok-sok infot.
    Az alap felallas a lakasban nincs szonyeg, csak 3-4 db 1-2 meteres rongyszonyeg ledobalva a foldre itt ott. Egyebkent jarolap es parketta minden szoba, plusz a puzzle szeru polifommal kirakott gyerekszoba (amit 40db, nem akarunk minden takaritasnal felszedni es alatta a parkettat takaritani, tehat a polifomot magat kene porszivozni)

    Miele C2 parkett, (Complete C2 Parquet PowerLine - SFRF3 errol beszelunk ugye?) es a ket electorlux, Electrolux ESP754IW Porzsákos porszívó es ELECTROLUX EUSC66-SB UltraSilencer csendes porzsákos porszívó voltak az alternativak.

    Egyetlen uj kerdes merult fel ma este, mi van ha vennenk megis szonyeget ahogy no a gyerek, es lecserelnenk a polifomot, valami nagy szonyegre. (valami rovid szoru konnyen tisztithatora) Ebben az esetben is ez a fenti harom marad az ajanlott kategoria? vagy meg ezeknel a 45 es 65 ezres gepeknel is kell valami mas ha van szonyeg?

    Koszonom
    G.

    Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8

Új hozzászólás Aktív témák