Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz Kowi84 #51847 üzenetére

    Egyrészt 5-ös nincs is, másrészt egy csomó hülyeséget és mindentudó szakértést és ezeknek a tökéletesen ellentét bizonyítót is lehet olvasni (lásd az #51846 utolsó bekezdését), harmadrészt végülis engem is csak olvastál valahol, szóval nehéz itt okosnak lenni. :)

    Az biztos, hogy sem a 4-es sem a 6-os szériának (ezekkel van saját tapasztalatom) nem fém a belső burkolata (kivéve az ajtóét), és én is találkoztam olyannal aki 20 perces monológot tartott ennek kapcsán, hogy már a Bosch sem a régi. Nekem ettől nem tűnik gagyibbnak, nem kemény kopogós műanyag, hanem valami puhább, gumibevonat-szerű cucc. Viszont amikor megcsúszott a kezemben a pohár és a kosár szélén megpattanva berepült a gépbe, nagyon jól jött, hogy nem egy rugalmatlan, kemény fémmel találkozott és épségben is maradt. Egyébként meg a kosártartó sínek például fémből vannak, tehát a kritikus alkatrészekre is odafigyeltek. Nagyjából 2 év használat után (a most kapható modellek első változatának nagy része akkor jött ki) én maximálisan elégedett vagyok.

    Végülis 120ezer forint nem kis pénz, ha leírás alapján szimpatikus, mindenképpen érdemes elmenni megnézni. Egy csomó szubjektív dolog is számít, például nekem sokkal jobban bejön ennek az evőeszköz megoldása, de van, akinek a hagyományos kosaras esik jobban kézre.

    [ Szerkesztve ]

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák