Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz flymi #51363 üzenetére

    Azt is láttam, h porzsák nélküliből a Dyson a igazán ajánlott viszont nem igazán értem a honlap megtekintése után sem, h miért kerül kétszer annyiba, mint az általam linkeltek bármelyike (a keljfeljancsi fícsört leszámítva).

    Úgy van ez, mint minden mással, apróságok amikben profibb és minőségibb, az összkép pedig nagyon meggyőző. Nálam egy Big Ball Multifloor teljesít szolgálatot lassan 5 éve, olyan szívóereje van mint semmi másnak amihez eddig szerencsém volt (előtte Miele volt), az egyedüli porszívó ami a szőtt szőnyegből (kis hurkokkal) is ki tudja szedni a hosszú, női hajszálakat. Emellett egy rakat kiegészítőt kapsz hozzá, praktikus, okos megoldásokat, tehát összességében abszolút indokolt és érthető a magasabb ár, tényleges többletet kapsz érte.

    Személy szerint egyébként nem értem az itt tapasztalható ellenszenvet a porzsák nélküliséggel szemben, ürítés után egy egyszerű öblítést kap és annyi, de nagyjából félévente beteszem a mosogatógépbe is, olyankor végképp olyan mint újkorában.

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák