Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz ribarszki #34444 üzenetére

    Nekem Panasonic kenyérsütőm van. Úgy kezdi az egészet, hogy miután belepakoltál mindent, fél órán keresztül nem csinál velük semmit. Nem értem, hogy ezt miért csinálja, de kihagyhatatlan a fél óra üresjárat.

    A gép nagyon finom kenyeret süt, csak jó recept kell hozzá. Az otthoni kenyérsütés titka az aszkorbinsav. Bele kell tenni kb két késhegynyit a kenyérbe, mert a ma kapható lisztekben nincs elég sikér. Hiába van ráírva, hogy BL55, ezek már nem úgy működnek, mint egy 50 évvel ezelőtti BL55 liszt. Ha nem teszel hozzá aszkorbinsavat, akkor a kenyér "nem jön föl" vagyis kapsz egy ehetetlenül tömör masszás kenyeret. Van aki ezt is szereti. Én nem.
    Az az egy nem tetszik az én Pana gépemben, hogy nincs betekintő ablaka. Teljesen zárt.

Új hozzászólás Aktív témák