Új hozzászólás Aktív témák

  • naja

    aktív tag

    Sziasztok! Két témakörben kérdezném a véleményeteket.

    Beépíthető sütő vásárlása előtt állunk. Találtam egy Samsung BQ1D4T244 típusú készüléket. Dual Cooking rendszerű, ami talán kevésbé fontos, viszont a sütő ergonómiája szimpatikus a számunkra. Azért lenne pár kérdésem vele kapcsolatban:
    •Van-e hátulütője ennek a Dual Cooking rendszernek?
    •A hidrolitikus öntisztítás mit jelent a sütő élettartamára nézve (a sok gőzöléstől nem megy-e majd gyorsan tönkre)? Alapvetően nem várom el, hogy egy törlő mozdulatra lejöjjön a kosz, de ha már könnyedén lejön az nagyszerű lenne (ne kelljen sikálni, körömmel vakarni). Elolvasva több leírást a témában, nem tudok dönteni melyik lehet a jó megoldás. Máshol azt hallottam, hogy a magas hőfokú öntisztítás pár év alatt szétégeti a sütőt. Itt van egy rövid összefoglaló, ahol egyáltalán megemlítik a vizes öntisztítást.
    •A Samsung sütők általában véve javasoltak vagy inkább ellenjavallottak?

    A másik kérdés (fúró-)vésőgépre vonatkozik. 30 eFt körül vannak már ilyenek. Ez megfelelő ár lenne. A lakáson kellene pár dolgot átalakítani. Vásárolni szeretnék, mert több kisebb feladat lenne, ezért a kölcsönzés nem lenne célszerű. Nem nagy dolgokról van szó (pl. új konnektorhoz pár méter kábel a falban), de az azért ne legyen szenvedés a munka. Ehhez van-e márka, típus, teljesítmény stb. amit javasolnátok, vagy amit kerüljek el mindenképpen?

    Köszi a válaszokat előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák