Új hozzászólás Aktív témák

  • Emu

    őstag

    Régen jártam erre, látom az összefoglaló bővült már készüléktapasztalatokkal, én is megosztom a miénket:

    Nekünk LG F14U2TDN0 mosógépünk van, nyáron lesz két éves. Összességében meg vagyunk elégedve "Masával" de ennyi pénzért kicsit többre számítottam. Garanciával is volt már dolgunk, gyakorlatilag kicserélték az egész gép belsejét egyszer, ami valamely szinten user error volt, de itt jön be, az ezért a pénzért többet vártam dolog.

    Poztívumok: 1400 centrifuga szinte szárazra pörgeti a ruhákat (nekünk nagy előrelépés, mert előző gépünk talán csak 600(?)-t tudott.
    Gyorsan és szépen mos, nagyon egyszerű tisztán tartani a gumi részeket. Rengeteg program, és variálási lehetőség. Turbowashnak nevezett dolog a nem erősen szennyezett ruhák esetében bőven elég, és még takarékos is. Kimondottan halk, csak azt szoktuk hallani, amikor leengedi a vizet.
    NFC alkalmazás (Miután hazahoztam, akkor esett le, hogy nincs is NFC a mobilomban :DDD )

    Negatívumok: Ha szüneteltetni szeretnéd a programot, energiatakarékosság miatt kb. 5 perc múlva lekapcsolja magát, és nem tudja folytatni a programot :W
    Pontosan be kell tartani a megadott töltet méreteket, különben gyakran lesz szervizvendég a mosógép...
    Viszonylag drága.

    Szeretnék kérdezni is. Volt egy LIDL-ben vásárolt álló mixerünk, ami kilehelte a lelkét (Sehol nem volt leírva, hogy nem birkózik meg a nyers zöldségekkel) Valaki tudna ajánlani helyette valamit ami bírja?
    Láttam elvetemült áron mixergépeket (70e Ft+) de nem szeretnék ennyit költeni. Bármilyen eszköz ajánlást szívesen veszek amivel van tapasztalat :R

Új hozzászólás Aktív témák