Új hozzászólás Aktív témák

  • LBandi

    aktív tag

    Üdvözlet!
    Ide is írok hátha ezt a topikot többen olvasgatják.

    A 7 éves Whirpool felültöltős mosógépünk ma elhalálozott hosszan tartó betegség után. A 7 év alatt már 3 szor volt szerelve, ebből 2 a pumpa volt. A végén már minden baja volt szegénynek, folyt a víz belőle, nem centrifugázott ki, a programok nem mentek végig megált és úgymaradt (ekkora egy kibekapcsolás vagy továbbtekerés segített csak rajta), és még sorolhatnám.

    A lényeg hogy új gépet szeretnénk venni, a topikot nagyjából átolvasva oda jutottam hogy AEG, vagy Bosch lesz a nyerő, mivel sokat mosunk én egy 7kg töltetkapacitásút néztem ki ami viszont előltöltős, mivel ekkora kapacitásút csak ilyen típusúban láttam a még nem milliomos árkategóriában...

    A dilemma: most tönkrement gépünk előtt is előltöltős volt és az sokszor becsípte, vagy kiszakította a ruhát. Ezt a jelenséget elég sok embertől hallom illetve hogy ez az előltöltősök átka legyen akármilyen márkájú, vagy árkategóriájú gépről szó.
    A kérdésem az lenne hogy mennyit változott ez a dolog az elmúlt 7 év alatt, vagy még mindig jelen van-e ez a jelenség. Úgy vagyok vele ha már az ember kiad 100+ ezret egy mosógépért akkor az ne tépje meg az ember ruháit pláne ha azok sem filléres cuccok.

    Tanácsokat, illetve tapasztalatokat várok legfőképp előltöltős tulajoktól.
    Köszönöm előre is a segítséget! :R

    "Az igazi EMO-s halva születik."

Új hozzászólás Aktív témák