Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz runner 125 #22115 üzenetére

    Szia!

    1, Minden Miele porszívóhoz jár alap, univerzális fej. Ha azt látod, hogy parkettás verzió, akkor az annyit jelent, hogy kapsz mellé egy 13k értékű fordulékony parkettafejet. De az alap fej, ami szőnyegre és kitolható sörtékkel kemény felületre is jó, az minden esetben alaptartozék.

    2, A C3 Totalcarehez jár az alap univerzális fej mellé egy fordulékony parkettafej, mini turbókefe (nincs benne a leírásban én kaptam de lehet véletlen volt), (résszívó, körecset, kárpitszívó hármas amiknek a porszívóban van a helye), gégecsőhosszabbító, (1,5m-el megtoldja a gégecsövet, pl lépcső vagy bútor tetjének porszívózásához), Sub-20-as univerzális kefe ami nagyon jól kiváltja a portörlő rongyot. Valamint egy hosszabb, merev fugatisztító cső.

    Arra figyelj, hogy néhány bolt árul még 1600w-os Totalcare porszívót, azokon nincsen komfortfogó illetve kicsit hangosabbak is.

    3, Az általad linkelt fogó egy olyan komfortfogó, amely teljesítményszabályozással van ellátva. Na ilyn nincsen a C3-hoz. :) Komfortfogó van, de nincsen rajta semmilyen gomb. Ha jól nézem, akkor egyedül ehhez a géphez adnak ilyen markolatot. De itt meg nincsen parkettafej, és baromi drága is.

    Fontos, hogy hivatalos Miele forgalmazótól vedd, mert akkor kapsz 2év garit. A Miele honlapon megtalálod ezket a boltokat. Illetve szerintem inkább az 1200w-os Totalcaret nézd, mert kicsit újabb fejlesztés és egészen kényelmes markolatot kapsz hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák