Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz degu #10341 üzenetére

    sajnos ezek a porszívók ilyenek, ezt elkell fogadni.
    a porzsákos porszívók csak úgy tudják a szívóerőt egyenletesen tartani, hogy a teljesítményüket folyamatosan emelik, ahogy telítődik a porzsák. ilyen pl a lux porszívója (kb 250e ft asszem), de talán a drágább miele porszívók is.
    a porzsák nélküli porszívóknál meg van 7-8 év hendikeppje minden gyártónak a dyson-nal szemben, mert övéké az összes szabadalom ezen a téren, így a többi gyártó csak azokat a technológiákat használhatja fel, amelyek már szabadok. na a dysonnál tényleg nincsen szívóerő csökkenés, nincsen filter, sem takarítás, semmi az ég világon, csak kiüríted a tartályt és használod tovább. 10 évig kifújni sem kell a belső szűrőt, nem kell hozzányúlni. teljesen gondozásmentes és nem tud port visszafújni szíváskor. 1300w-os motor szívóereje konstans 290w. félelmetesen jó gép.
    többek közt a többi gyártó ezért ontja magából az 1600-2000w-os porszívókat, hogy lépést tudjanak valamennyire tartani.
    szóval 20-30e ft-ért nem szabad csodát várni porszívóknál (duplájától kezdődnek a jók szvsz) én is elfogadtam, tudom, hogy jó kis porszívóm van, de porzsákos, 2db porszák közel 3e ft bele, de mivel tiszta a lakásom, egy porzsák kb fél évig is jó, így kibírom.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák