Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Parci #9362 üzenetére

    Már a Valhalla Ákos interkonnekt is nagy javulást eredményezett, azzal is el lehet lenni évekig. Az a lényeg, hogy meg kell találni azokat a készülékeket, kiegészítőket, amik együtt jó csapatot alkotnak.
    Amíg az Olive3 és a Norma Revo IPA-140 közé a Neotech volt bekötve, csak fanyalgás volt az arcunkon. Aztán a V kábellel sokkal szebb hangok jöttek elő az ELAC-okból, de még nem voltunk teljesen elégedettek.
    Az Olive helyére bekerült a Revo CD-játszó, összekötőnek a Transparent Reference Balanced Interconnect és olyan mértékű változást hallottunk, mintha hangdobozokat is cseréltünk volna.
    Ezt feleségem a konyhában, csukott ajtón keresztül hallotta, bejött és kitúrt a helyemről a kanapéról és boldog mosollyal az arcán hallgatta a muzsikát.
    Vasárnap folytatjuk az AudioQuest és a Furutech tápkábelek Harmonic Technologyra cserélésével, amitől szintén sokat várunk.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák