Új hozzászólás Aktív témák

  • tomic

    addikt

    Elac-ban jártas fórumtársakat kérdezném,ki milyen kábellel használja(használta) őket? Nekem jelenleg Kimber 8TC-van hozzá,de picit soknak érzem a mélyet benne,a magas hangok meg mintha kevés lenne az egész rendszerben. A Hivoxos Dalikhoz szerintem nagyon jó volt a Kimber, de ehhez nem passzol.
    Kérdeztem egy két forgalmazót is otthon ki milyet ajánlana hozzá.Volt aki a Vertere kábelt ajánlotta.
    Kérdeztem Néhait is,hogy ő mit javasol. Egyből azt mondta,hogy a sok mély és mély-közép miatt keresek kábelt ugye? A válasz persze igen volt.Javasolta az ő kábeleiből a H.R.C. vagy a Titán változatát ajánlotta ami nem olcsó mulatság.Szerintetek?
    Olvastam BBéci írását a tesztjükről. Ebben az szerepel,hogy VdH kábelekkel szerelik őket belülről. Ha jól emlékszem Skyline volt. Érdemes ez irányba elmenni? Mondjuk ez pl olcsó kábel.Vagy esetleg másikat tőlük?

    Tudom minden kábel meghallgatás után veszünk,de mivel itt nálam nincs ilyen lehetőség így a tapasztalatokra hagyatkozom.Ha nem válna be akkor marad az ebay.Keretem behatárolt,a Kimberek árát fordítanám vásárlásra. Tehát Flux és egyéb milliós kábelek szóba sem jöhetnek. Mit javasolnátok?

Új hozzászólás Aktív témák