Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz xerobyte #81683 üzenetére

    Határozott javulás. :C Csak így tovább!

    TV + center probléma:

    Olcsóbb megoldás: TV falra (nem, nem gáz az a pici emelés) és nem kell félni a kiszakadástól, csak rendesen fel kell erősíteni azt a konzolt. Center maradhat a képen lévő zsekrényen és teszel alá Soundcare talpakat!

    Drágább megoldás: veszel egy alacsony hifi állványt, arra pakolod az elektronikát és kicsit jobbra, vagy balra eltolva helyezed el, ahogy a mélyláda szempontjából jobb. Center alá meg center allvány (akár később tüskézve) középre helyezve, kicsit felfelé nézve. így akár a TV-t is tudod kicsit lejjebb tenni.

    Akusztika:

    Hát igen. a nagy üres felületek olyan galádak, hogy visszaverik a hangot. --> Akusztikai panelekkel csökkentened kell (első sorban az elsődleges visszaverődési pontokon) a visszhangokat.

    Kanapét tényleg annyira hátra kell tolni? Ha közel van hozzá a hátfal, az nem olyan szerencsés. Inkább húzd előrébb, az a látószögnek is jót tenne + több közvetlen hangot hallanál a frontokból és a centerből.
    Mögéd mehetne egy adag polc, vagy az a szekrény, amit szétkaptál előröl. :D

    Hátterek:

    Igen, állványra jók lesznek (+ tüskézés), de a kanapét húzd előrébb és oda irányítsd majd őket. Amúgy a 90 fokkal sem lesz probléma, ha a hátfal nem lenne olyan közel.

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák