Új hozzászólás Aktív témák

  • DrJános

    aktív tag

    válasz Oldfighter #57737 üzenetére

    Hát ami azt illeti ez úgy jött, hogy alapjáraton amikor ezt megvette Apa és talán én is ott voltam (de ez nem biztos) akkor senki sem mondta, hogy ezeket egyébként illene fül magasságban elhelyezni.
    A földre ugyebár nem teszi a paraszt mert akkor abból igen hamar foci lesz így jött a szekrény teteje. Ott nem bántja senki és mivel a hang remekül tejed a térben így még logikus is, hisz nem "ütközik" neki az ágynak az asztalnak meg a többinek.
    A hátsók meg azért lettek keresztbe rakva mert nem akartuk az ajtó előtt elhúzni a drótot így oda lett feldobva.

    Hát röviden ennyi a történet. :D

    Ami a továbblépést illeti a minőségibb cuccok felé azzal az az egyetlen gondom, hogy ahogy össze számoltam erősítővel 5.1 es elrendezéssel és madzagokkal 400 alatt nem igazán lehet kijönni ( és akkor még nem is számoltam a különböző állványokat amik egyébként kellenének ez min megint +100 ha nem 2)

    És ráadásul a szüleim úgy nézik az egészet, hogy én mi a fancért akarok eldobni egy egyébként tökéletesen működő hangfalat, de ha már minden áron meg akarom tenni mert nekem semmi sem jó, akkor miért nem teszkós 20.000 -est veszek. :W (ez elvileg 10 volt sok éve, de én már ebben is kételkedem)

    Meg a nagy igazság az, hogy nekem itthon nem jó minőségű DVD-im vagy BD-im vannak hanem a netről szerzett csodák/ néha csudák és főleg pár engem érdeklő fimet nézegetek csak. Még én sem tudom, hogy megérné-e egyáltalán egy ilyen befektetés. Bár azért tény és való, hogy szívesebben nézegetnék valami fa cuccost, csak hát ennyi pénzből manapság az ember tud venni egy használható kocsit is és annak gyakorlati haszna is van.

    Ja amúgy a Wharfedale 10.2 brutálisan nagy. :Y A fényképeken egyáltalán nem látszik, hogy milyen nagy valójában.

    [ Szerkesztve ]

    Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10

Új hozzászólás Aktív témák